castronul de pasiuni.

ce faci atunci când arzi în castronul de dorințe și pasiuni, a unui corp feminin în patul tău, când arzi pe din-năuntru și pari calm pe din-afară?

 

când vreai să rupi hainele de pe Femeia aia senzuală cu buze roșii, chiloței albaștri și păr despletit.

 

Femeia care pășește în camera ta pe toc de 10 într-o rochie albă mulată, pînă la genunchi, și un colier pe gât de culoarea lenjeriei.

 

abia se așteaptă dezbrăcată, dar nu. tu aștepți momentul, aștepți să pornească muzica și să simți în aer doar prezența voastră.

 

aștepți să auzi răsuflarea Ei după primul tău sărut pe gât și să treci lent cu mâna ta stângă pe gamba Ei dreaptă, să o tragi de fermoarul din spate ca să o vezi puțin dezgolită, și atât de frumoasă, în hol pe lângă coridor, ați venit acolo, pentru a fi parte din eternul nopții.  o culci pe podea, pe covorul moale și îi simți buzele dulci.

 

simți pentru a fi simțite.

 

dar încă arzi, setea nu e potolită.

 

arzi pentru a ardea în dorințe.

 

o săruți atent pe sâni, cu mână pe burtică, acestea deja fiind îmbibate în parfumul corpului Ei.

— Te vreau pe canapea, a spus Ea.

— Te vreau, atâta tot.

Eram deja fără cămașă când își scotea chiloțeii și i-a aruncat pe canapea, i-am tras atunci sutienul de pe Ea în jos, de-a lungul corpului.

— Sărută-mă…

— Iubește-mă…

— Tu știi că nu e posibil.

— Iubește…

— Ai mai spus-o deja!

La sărutat mai departe, el o culcă pe burtică și-i șoptește ceva. o sărută lent și atent pe fiecare bucățică din piele… trece cu mâna pe funduleț, o mușcă și o sărută.

 

[ se aude muzică pe fundal ]

 

iar, mâna pe funduleț, o sărută și o mușcă, încă odată…

 

Ea trece cu mâna printre șuvițele părului lui, El o sărută pe gât, e o puștoaică, și el asta știe. dar e atât de fierbinte în clipa asta. nu-i pasă. e vorba de sete acum.

 

când fiecare fir de păr al său naște pasiune, iar sfârcii iubire, când simte că iubește și nu este iubit, știe crede că nu-i pasă, o vrea pe Ea acum, atâta tot. să-și potolească setea  precum o hienă în  secetă, precum o zebră proaspătă pe câmp.

 

să sorbească talpa Ei, precum o ceșcuță de cafea fierbinte cu miros de caramele, să-i simtă fiecare celulă în sânge și să o mănânce mai departe, pas cu pas.

 

în fluxul de pasiuni. și plăceri, oare?

 

un sân în mână și o buză pe piept.

 

simt frica lui de a se îndrăgosti totalmente, își repetă de nenumărate ori, că nu ar putea și nu e nimic acum decât un curent al hormonilor și parfumul de Femeie.

 

dar Ea e nebună,

nu doar în pat…

 

— Hmm, ești nebună să mai Iubești…

— Dar Ea e Femeia…

— Tu iubești Femeile, iubești.

— Știu.

— Atunci Iubește o Femeie…

 

24.06.2014

Spune, chiar acu spune!